МсМедија.мк е Интернет продавница, доставата на производите се врши преку курирска служба!

Време на испорака

Нарачката примена во работен ден до 16:00ч, се обработува истиот ден. Нарачката која сме ја примиле по 16:00ч, се обработува следниот работен ден (и во сабота!). Времето на испорака зависи од состојбата на лагер на бараниот производ. Нарачките кои ги примаме во сабота до 11:00ч, исто така се обработуваат истиот ден.

Потврда дека пратката е пратена ќе Ви доставиме на Вашиот email и тоа истиот ден кога е испратена. Курирската испорака е по принципот денес-за-утре- испораката е следниот ден, освен во недела.

Следење на пратката
Штом добиете потврда на email, Вашата пратка е испратена и може да ја очекувате следниот ден (освен во недела). Потврдата содржи информации за курирската служба и бројот на Вашата пратка. Ве молиме за сите информации за времето на испорака, да ја контактирате курирската служба, преку која е испратена пратката:

КУРИР на телефон: 076 221 333 или 02 3 221 333
Брза Пратка на телефон: 0800 222 00 или 070 386 910

Доколку нема информација за пратката во курирската служба, Ве молиме веднаш да не контактирате.

Трошоци за испорака
Трошоците за испорака се во висина од 100ден за сите пратки низ цела Македонија. Ние се трудиме да Ви обезбедиме најповолни услови, затоа и ја одбираме курирската служба која е најповолна за вас.

Регистрираните корисници на нашиот сајт имаат поповолни услови на испорака
Бесплатна испорака – за нарачки преку 1.000 ден, без разлика на бројот на порачани производи. Во поедини случаи нудиме и промотивна, бесплатна испорака за реигстрираните членови – ќе добиете КУПОН со код, кој ќе Ви овозможи бесплатна испорака.