– Како работи МС Медија? – Дали е потребна регистрација на МС Медија?

Регистрација не е потребна, кога ќе ја направите нарачката кликате на плати и ги внесувате Вашите податоци за достава.

– Колку е сигурна мојата нарачка? – Како да знам дека успешно сум купил производ?

Откако ќе ја направите нарачката и ќе платите ќе Ви стигне порака на меил дека нарачката е успешно направена.

– Како да се регистрирам на МС Медија? – Колкави се трошоците за достава? – Кои се предностите доколку купувам он лајн? – Дали испораката на производот е сигурна? – Што доколку производот не е ист како на описот?

Доколку производот не е ист како во описот имате рок од 15 ена да Ви биде заменет или да го вратите.

– Кога ќе ми пристигне нарачката?

Нарачката е кај Вас пристигнува од 3часа до максимум 3 дена.

– Како ќе го реализирам плаќањето?

Плаќањето се врши на неколку начини и тоа преку наведените картички, кога ќе Ви стигне производот (со фискална сметка) или преку Банка на жиро сметка.

- Дали може да нарачам преку телефон?

Можете да нарачате преку телефон и потврда за нарачката ќе добиете на меил или преку смс порака.

– Може ли купената роба да ја заменам?

Купената роба може да се замени во рок од 15 дена од моментот на примање на робата.

– Дали доставувате роба низ цела Македонија и колку изнесува цената? – Како работи МС Медија? – Зошто да купувам преку МС Медија?

Затоа што ние сме единствени од ваков тип на интерет продавница, каде што пакуваме производи и ги изненадуваме Вашите најблиски исто така и нудиме големи попусти и изненадувања.

– Ми се допаѓа еден производ како да го нарачам? – Кои форми на плаќање може да се користат? – При нарачка погрешно го напишав името/телефонскиот број/ адреса, што треба да направам? – Како да откажам нарачка?

Доколку сакате да откажете нарачка треба да пишете меил во рок од 3часа од моментот кога е направена нарачката.

– Се предомислив и сакам да нарачам друг производ. Како да ја направам промената? – Сакам да нарачам а не знам како? – Колку чини испораката до дома? – Колку чини пакување на подарок?

Во зависност од начинот на кој сакате да биде спакуван производот, повеќе информации во делот пакување.

– Откако ќе нарачам за колку време ќе ми стигне нарачката? – Дали производите се исти како на сликата?

Производите се идентични како на сликата и описот одговара на самите производи.

– Може ли да направам нарачка како подарок за друга личност?

Доколку сакате да направите нарачка како подарок за друга личност ги внесувате нејзините податоци и пишувате дека е подарок за друга личност.